játszótér burkolat

Játszótér burkolat

A gyerekek állnak életünk középpontjában, ezért mindenből a legjobbat akarjuk nekik.

Az öntött gumiburkolat nagyon jól elnyeli az ütéseket, így biztonságos játékkörülményeket kínál a kicsiknek.

Játszóterek

Óvodák

Rekreációs központ

Öntött gumiburkolat egy újrahasznosított gumigranulátum alaprétegéből és egy EPDM granulátum felső rétegéből álló rendszer. A rendszer vastagságát a telepített játszóeszközök függvényében szakemberekkel közösen alakítjuk ki.

A dizájn tekintetében a lehetőségek korlátlanok. 22 színváltozat létezik, amelyek a lehető legeredetibb módon kombinálhatók, hogy feldobja játszóterét, és minden korosztály számára örömet szerezzen így akár a játszótér eddig legunalmasabb része – a burkolat – az egyik legizgalmasabb része lehet. Kivitelezhető vele olyan klasszikus grafikákat, mint a sakktábla, számok, betűk stb.

Írjon nekünk!

A kapcsolatfelvételi űrlap kitöltése után kollégánk telefonon, vagy emailben 24 órán belül megkeresi Önt a részletek tisztázása érdekében.
Vállalkozásunk Magyarország teljes területén vállal öntött (rekortán) burkolatú sportpályák futópályák játszóterek kivitelezését.

Vállalkozásunk Magyarország teljes területén vállal öntött (rekortán) burkolatú sportpályák futópályák játszóterek kivitelezését.

Elérhetőségek